fbpx

Vi vill vara bland de bästa akutvårdsföretagen i världen.

Vad betyder det? Världens bästa sprinterlöpare springer hundra meter snabbare än någon annan, världens bästa violinist spelar Sibelius så att alla i publiken kippar efter andan, världens bästa pappa älskar sina barn även när saker strular till sig...

”Världens bästa” handlar alltså om toppenkvalitet, om kvalitet som tål att jämföras med vem som helst. Världens bästa levererar inte toppenkvalitet då och då, utan varje dag, varenda gång - eller gör åtminstone sitt allt för att göra det.

Världens bästa har processer och verksamhetsmetoder som möjliggör förstklassig verksamhet. Världens bästa verksamhetskultur har siktet hela tiden inställt på förstklassiga prestationer – ”något ditåt” duger inte. Samtidigt måste vi hålla minnet att en strävan efter perfektion kan leda till motsatsen, och därför strävar världens bästa efter den optimalt bästa prestationen.

 

Varför trivs Finlands bästa akutvårdspersonal hos 9Lives?

9Lives vill vara världens bästa akutvårdsföretag, men också Finlands bästa arbetsgivare inom prehospital akutvård. Det är lätt att säga, men för att nå målet måste vi satsa hårt varje dag.

Vi vill att personalen på 9Lives trivs på jobbet och får bästa möjliga förutsättningar att göra sitt oerhört viktiga arbete för finländarnas bästa. Endast på det sättet kan vi nå topprestationer och producera en jämn, hög kvalitet. För oss är 9Lives en bra arbetsplats.

Vårt ledmotiv är ”Människan som yrke”. Och det är ju exakt det som akutvård och sjuktransport alltid handlar om. Akutvårdarens yrke är inte enkelt, det är inte alltid lätt och glättigt, men det är ett värdefullt kall för hela samhällets bästa och för att rädda liv.

 

Ta kontakt!

Vårt servicenummer 24h: 020-700-8000
E-post: info@9lives.fi

Botbyvägen 1
00950 HELSINGFORS