Tervetuloa töihin!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin! Avoimet työpaikkamme TE-palvelussa löydät oikealla olevasta kuvalinkistä. Voit myös täyttää työpaikkahakemuksen sivuillamme. Tarvitsemme vakituisten työntekijöiden lisäksi koko ajan myös keikkatyöntekijöitä. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä joukkoomme.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ HENGITYSHALVAUSPOTILAAN HOITOTIIMISSÄ?


Haemme nyt hengityshalvauspotilaiden / lapsipotilaan hoitotiimiin LÄHIHOITAJIA.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 2- tai 3-vuorotyötä. Työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin, ja siksi toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, halua uuden oppimiseen, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää kykyä sekä potilaan että hänen perheensä / omaistensa lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää kykyä huomioida ergonominen työote. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään, joskaan ei välttämättä, kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta. Työ alkaa työhön perehdyttämisellä, ota rohkeasti yhteyttä.


Tarjoamme hengityshalvaustiimien tuen, huipputeknologiaa, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.


Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Ari Vatanen p. 044 775 0510.


Hakemukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 

 

9Livesin avoimet työpaikat TE-palveluissa

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI